Image

Wat komt eraan?

De komende jaren bouwen we in de nieuwe wijk Aan het IJ ruim 1.600 woningen, zowel koop als huur, in diverse prijsklassen. Nu te koop zijn The Grid en The Wave. Wil je weten welke gebouwen eraan komen? Dat zie je hier!


 Image

 Image

 Image

The Twins, The Cube en The Wing…

Dit voorjaar voegen we nieuw aanbod toe in The Twins, The Cube en The Wing. Drie indrukwekkende gebouwen met ieder een eigen signatuur en woonprogramma. Zo ligt in The Cube de focus op 2- en 3-kamerappartementen. Terwijl The Wing, aan het Schegpark, meer grote 4-kamerappartementen telt. The Twins biedt een mix van koop en vrije sector huur. De topappartementen op de vijfde en zesde verdieping zijn riante koopappartementen met fraaie terrassen met ‘green walls’ en vergezichten op de Van der Pekbuurt en het Schegpark.

Deze impressies geven alvast een eerste indruk. Meer impressies staan bij Albums in de map ‘What’s next’.

Schrijf je in

De verkoop van The Twins, met 21 appartementen op de 5e en 6e verdieping, start straks als eerste. Kort daarna volgt het eerste aanbod in The Cube en The Wing. Wil je direct weten wanneer het nieuwe aanbod in verkoop is en online staat? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven