Image

The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Naast luxe topappartementen met grote dakterrassen biedt The Cube ook 2-kamerappartementen en een studio van 29 m2. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Groene daken

Ieder appartement in The Cube, behalve de studio, heeft een aangenaam balkon of dakterras. De appartementen op de begane grond t/m de 4e verdieping hebben een fraai balkon aan de woonkamer. De balkons zijn afgezet met glas dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt, waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy. De appartementen, tweelaagse topappartementen en penthouses op de 5e, 6e en 7e verdieping hebben riante dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!


 Image

Atrium

Centraal in het gebouw, aansluitend op de lobby, ligt het atrium dat de buiten- en binnenwereld op een heel bijzondere manier met elkaar verbindt. Aan het atrium liggen de voordeuren van de appartementen. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. In de lobby en het atrium kun je werken, elkaar ontmoeten, je dag starten met een espresso of ontspannen eindigen. Maar ook comfortabel wachten op je taxi bijvoorbeeld.

Hotelsuite concept

Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, dat aansluit op de lifestyle van toekomstige bewoners. Bij de keuze van de materialen, de indeling van de appartementen en de algemene ruimten hebben we ons laten inspireren door de beleving van een luxe hotelsuite. Een paar voorbeelden: De hoofdentree is een fraaie lobby – met een comfortabel zitelement en een pantry – en de entrees van de appartementen liggen aan een indrukwekkend atrium. Als je wilt, kun je de deuren openen met een keycard. En zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden afgewerkt met Portugees natuursteen.

Typologie

In The Cube is er veel te kiezen. Van een studio op de begane grond van ongeveer 29 m2 tot een penthouse met panoramisch uitzicht en grote dakterrassen op de 7e verdieping van 223 m2. De 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een balkon liggen op de begane grond t/m de 4e verdieping en variëren van circa 57 tot 132 m2. Op de 5e, 6e en 7e verdieping liggen de specials met gigantische dakterrassen en panoramische vergezichten: gelijkvloerse appartementen, tweelaagse topappartementen en unieke penthouses.

Sluitingstermijn

De inschrijving van The Cube sluit op maandag 1 juli a.s. om 12 uur. Na het sluiten van de inschrijvingsperiode vindt de toewijzing c.q. loting plaats en neemt één van onze makelaars contact met je op als je bent ingeloot.

Zoek het perfecte appartement

The Cube wordt in fasen verkocht. Nu te koop zijn de appartementen op de begane grond en de eerste verdieping. In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement op deze twee woonlagen het beste bij jou past. Als je klikt op een appartement verschijnt alle informatie van dat bouwnummer in beeld en kun je de plattegrond bekijken. Bovendien tref je hier een inschrijflink om je bouwnummervoorkeuren door te geven. Let op, de inschrijving van The Cube sluit op maandag 1 juli om 12 uur. Daarna vind de loting c.q. toewijzing plaats.

Downloads The Cube

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Cube. De prijslijst geeft je een goed totaalbeeld van het aanbod in The Cube.

Magazine The Cube

Prijslijst The Cube

Technische omschrijving

Sanitair specificatie

Tegels toilet en badkamer

Keuken brochure

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven